gototopgototop

Мой Аккаунт

На сайте online

Наши друзья

veloclubzhitomir_logo

s-team-logo-140x68

sportlife

berdichev.tv

Євгенія Боголюб. Із щоденника (Вибрані рядки) Печать E-mail
Велоклуб ZigZag - О нас
Добавил(а) Евгения   
26.07.12 10:28
Автор: Евгения

mini199… листопад

…сьогодні мені купили новий велосипед. Чесно кажучи, я вже давно про нього мріяла, він такий класний. Урочисте вручення подарунку проводилося моїми найдорожчими татом та мамою! Я така щаслива, залишилось лиш навчитись правильно крутити педалі, бо, як каже тато, те, що спаде цеп мені не загрожує! Отже, йду тренуватись!

199…листопад

Нарешті я вже впевнено тримаюсь у сідлі, але трохи важко цілісінький день тренуватись, це виснажливо, але так захоплююче - ганяти коридорами рідної квартири! Жаль,що на вулиці майже зима…

mini_evgenija

199… квітень

Сьогодні я беру мамин велосипед і тата і йду вчитися тримати рівновагу. Казали, якщо добре навчусь, то подарують мені велосипед, справжній велосипед на двох колесах! Ну, ви можете собі це уявити?!

199… травень

Маю вже власний ровер, і то так файно! Можу їздити хоч куди, правда ще повертати не навчилась, - але не біда, казав брат Володя, що завтра мене навчить. Отже, пакую валізи і гайда до бабусі!

DSC05760

199… травень

На щоці посміхається синяк. Коліна та лікті розфарбовані зеленкою, зате… Зате я вмію вже повертати!..

DSC05764

199…липень

Вчора возила свій велосипед в люди – перший раз сама каталась у місті, трохи боязко, але таке не можна казати батькам – бо більше не пустять, тому це – секрет!

200.. травень

Тепер ось маємо їхати дивитися красу українського села – на город, думаю, поля рідної Бердичівщини замилують красою і я забуду про нестерпний м’язовий біль від довготривалого вояжу

DSC05766

200 … 200…200..

Давно вже не писала і не їздила не велосипеді – тепер весь час забирає навчання, мозок потребує більшого тренування і наразі це дуже нагайна справа

DSC05775

… сьогодні британці обрали велосипед найвидатнішим відкриттям людства – я погоджуюсь: бо що може бути краще за свободу руху без бензину?!

…особисто для мене велосипед – це вир емоцій від здіснення власних бажань, маю на увазі бажання, що стосуються пересування у часі і просторі, це легенький вітерець на обличчі, це свобода дій та по-справжньому літня насолода з користю для фігури, це… я думаю, тут кожен хотів би додати щось своє, особливе, що відчуває лише він один, чи вона одна…але за себе скажу, що хоч і маю водійські права, але залюбки катаюсь на велосипеді. Думаю, що дорослі люди, які не бажають пересідати у комфортний салон авто літньої погожої днини відчувають теж щось дуже особливе…і справа тут не в проблемах з паркуванням, цінами на бензин чи заторами на дорогах… думаю, кожен із них відчуває щось таке своє у цей символічний момент, щось, що можна відчути, але не передати словами сусіду чи бабці Каті біля під’їзду… а потім проживає ще більше моментів, які може подарувати нам цей найгеніальніший за опитуванням британців винахід людей

DSC05758

P.S. Хотілося б, щоб кожен подумав, чому навіть багаті успішні дорослі надають перевагу велосипедам? (це питання для скептиків та Фоми-Урбаніста))

Комментарии
Добавить новый Поиск
Оставить комментарий
Email:

Веб-сайт:
Тема:
UBB-Код:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

Пожалуйста, введите проверочный код, который Вы видите на картинке.
Бердичевские велосипедисты: ZigZag

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."